reviews

Reacties

Margreeth
5 maanden geleden

Sherry is erg belangrijk voor me geweest dit jaar. Ik heb dankzij sherry een basis gevonden in wie ik ben en daar ben ik sherry eeuwig dankbaar voor. Margreeth.

Charles Nederlof
2 jaar geleden

Ik heb COPD colt 4 en door de behandeling krijg ik weer een beetje lucht.
Ook mijn vrouw die een scoliose heeft slikt door de behandeling de helft van de medicijnen.
Bedankt Sherry!

Angelique
2 jaar geleden

Ik ben heel blij dat ik bij Sherry ben gekomen. Ik was door verwezen via de menopauzepoli (gynaecologisch centrum Alkmaar). Ik had o.a last van slaapproblemen, opvliegers, schildklierproblemen, waardoor ik weinig energie had. Na een aantal behandelen en tips van Sherry verdwenen langzamerhand mijn klachten. Ik moet er nog om denken maar met dank aan Sherry ben ik op dit moment vrij van klachten. Kortom ik raad Sherry echt aan.

Ilse
3 jaar geleden

Een aantal maanden terug ben ik Sherry tegen gekomen op Google. Bij Sherry voel ik mij erg op me gemak. Ik zat niet lekker in mijn vel, waardoor lichaam en geest niet meer goed samen werkte. Was veel aan het piekeren en had een onrustig gevoel in mijn lijf en stond de hele dag aan. Dit veroorzaakte dat ik snachts alles van de dag verwerkte in mijn dromen en vaak onrustig sliep en moe wakker werd. Mijn energie was heel erg laag en sommige dingen werden mij gauw teveel. Bij Sherry heb ik ongeveer 8 tot 10 behandelingen gehad, die voor mijn gevoel enorm veel goeds gedaan hebben. Daarnaast heeft Sherry een fijn luisterend oor en kon erg goed met haar praten over hoe ik mij voelde. Ze gaf mij tips mee waar ik enorm veel aan heb gehad. Na deze behandelingen heb ik weer het gevoel dat mijn lichaam en geest weer samen werken, meer energie, minder dromen en uitgerust wakker worden. Ik ben Sherry heel dankbaar!

L.D.
3 jaar geleden

Heel blij dat ik bij Sherry terecht ben gekomen. Zij heeft mij geholpen mijn hoofdpijnklachten te verminderen en gelijk ook andere ‘klachten’ aangepakt. Mocht ik het weer nodig hebben, kom ik zeker terug! Bedankt!

Sanne
3 jaar geleden

Ik rookte al meer dan 10 jaar en van alles geprobeerd om er van af te komen. Helaas werkte niks en ben ik steeds weer terug gevallen in hetzelfde patroon. Ik stoorde met ontzettend aan mijn eigen onrust. Maar ik had in de tussentijd niet door dat ik steeds minder energie bezat. Wat met twee jonge kinderen best wel onhandig is.

Doordat ik bij Sherry de acupunctuur onderging. Merk ik op dat ik steeds meer mezelf terug vind en rustiger in mijn lichaam zit. Ook is het stoppen met roken tot dusver gelukt omdat de onrust weg is. Wat het steeds zo een lastig maakte met stoppen. Ik adviseer iedereen een behandeling al is het alleen maar om alles beter door te laten stromen en lief te zijn voor je lichaam.

Sherry doet het super goed en geeft een ontspannen en rustgevend gevoel. Kortom echt een aanrader!!!!

Lia
3 jaar geleden

Ik had veel last van opvliegers ( ook mede door hormoon pillen) en kon hierdoor ook 's nachts niet goed slapen. Bij Sherry kan/kon ik goed praten over afgelopen jaar . Dankzij de acupunctuur slaap ik een stuk beter en overdag zijn de opvliegers ook bijna weg. Ik ben zo tevreden en raad haar echt aan!

Merel
3 jaar geleden

Na jarenlang last te hebben van mijn nek, vond ik het tijd worden voor actie. Het werd steeds meer en erger wat vaak lijdde tot migraine, vermoeidheid en op het laatst ook hele erge duizeligheid.
Ik heb veel goede dingen gehoord over acupunctuur en na een beetje googlen kwam ik bij Sherry terecht.
Na een leuk goed gesprek kon ik snel terecht, een fijn ontspannen sfeer maakte dat ik snel op mijn gemak was. Alles wat er gebeurt wordt goed uitgelegd.
En tot mijn grote verbazing had ik gelijk baat bij de eerste behandeling (kwam met nekklachten binnen en deze verdwenen binnen een aantal uur) na een week ook de duizeligheid weg (omdat waarschijnlijk de spanning van mijn nek af is)
Ik ben erg geholpen met de behandeling van Sherry!
Gewoon proberen

Dayana
4 jaar geleden

Ik heb vaak hoofdpijn bij perioden met stress. Ik ben bij sherry gegaan en ze heeft me geholpen niet alleen met de hoofdpijn maar ook met andere onderliggende klachten. Ze is heel profesional en neemt de tijd om te luisteren. Mijn hoofdpijn is weg, en met haar tips hoop ik geen last meer hoofdpijn te hebben in de toekomst

Reactie plaatsen