reviews

Reacties

Lia
een maand geleden

Ik had veel last van opvliegers ( ook mede door hormoon pillen) en kon hierdoor ook 's nachts niet goed slapen. Bij Sherry kan/kon ik goed praten over afgelopen jaar . Dankzij de acupunctuur slaap ik een stuk beter en overdag zijn de opvliegers ook bijna weg. Ik ben zo tevreden en raad haar echt aan!

Merel
een maand geleden

Na jarenlang last te hebben van mijn nek, vond ik het tijd worden voor actie. Het werd steeds meer en erger wat vaak lijdde tot migraine, vermoeidheid en op het laatst ook hele erge duizeligheid.
Ik heb veel goede dingen gehoord over acupunctuur en na een beetje googlen kwam ik bij Sherry terecht.
Na een leuk goed gesprek kon ik snel terecht, een fijn ontspannen sfeer maakte dat ik snel op mijn gemak was. Alles wat er gebeurt wordt goed uitgelegd.
En tot mijn grote verbazing had ik gelijk baat bij de eerste behandeling (kwam met nekklachten binnen en deze verdwenen binnen een aantal uur) na een week ook de duizeligheid weg (omdat waarschijnlijk de spanning van mijn nek af is)
Ik ben erg geholpen met de behandeling van Sherry!
Gewoon proberen

Dayana
9 maanden geleden

Ik heb vaak hoofdpijn bij perioden met stress. Ik ben bij sherry gegaan en ze heeft me geholpen niet alleen met de hoofdpijn maar ook met andere onderliggende klachten. Ze is heel profesional en neemt de tijd om te luisteren. Mijn hoofdpijn is weg, en met haar tips hoop ik geen last meer hoofdpijn te hebben in de toekomst

Angelique
een jaar geleden

Als je bij Sherry komt voor een acupunctuur behandeling, dan kom je bij een professionele, deskundige, warme vrouw, waar een sfeer van vertrouwen en veiligheid heerst.
In het eerste gesprek neemt ze een uitgebreide anamnese bij je af en daarna legt ze goed uit wat er verstoord is en behandeld kan gaan worden.
De behandeling wordt rustig en gedegen uitgevoerd.
Als de naaldjes op de juiste plekken zitten, mag je lekker even in alle rust, met een muziekje deze hun werk laten doen.
Ik ben al enige tijd bij haar onder behandeling.
Door de behandeling ervaar ik meer energie en brengt ze weer balans in mijn lichaam.
Ik voel meer rust, slaap beter en voel ook dat het hormonaal beter in balans is. Veel minder overgangs klachten.
Voel jij je uit balans, heb je lichamelijke/ geestelijke klachten of ben je vaak zo moe.
Ik zou zeggen ga voor een behandeling naar Sherry - acupunctuur Almas.
Ik beveel het van harte aan.

Katinka
een jaar geleden

Sherry is professioneel, ze helpt me goed bij met drukte in mijn hoofd, onrustige darmen. ze weet goed uit te leggen welke verbanden er zijn tussen de verschillende klachten. De behandelingen hebben mij geholpen weer in balans te komen.

Inge
een jaar geleden

Hele prettige behandeling in een rustgevende ruimte. Behandelaar Sherry is heel rustig. Neemt een gedegen anamnese af en neemt alle tijd voor de behandeling. Ik raad haar erg aan.

Reactie plaatsen