reviews

Reacties

Dayana
7 maanden geleden

Ik heb vaak hoofdpijn bij perioden met stress. Ik ben bij sherry gegaan en ze heeft me geholpen niet alleen met de hoofdpijn maar ook met andere onderliggende klachten. Ze is heel profesional en neemt de tijd om te luisteren. Mijn hoofdpijn is weg, en met haar tips hoop ik geen last meer hoofdpijn te hebben in de toekomst

Angelique
9 maanden geleden

Als je bij Sherry komt voor een acupunctuur behandeling, dan kom je bij een professionele, deskundige, warme vrouw, waar een sfeer van vertrouwen en veiligheid heerst.
In het eerste gesprek neemt ze een uitgebreide anamnese bij je af en daarna legt ze goed uit wat er verstoord is en behandeld kan gaan worden.
De behandeling wordt rustig en gedegen uitgevoerd.
Als de naaldjes op de juiste plekken zitten, mag je lekker even in alle rust, met een muziekje deze hun werk laten doen.
Ik ben al enige tijd bij haar onder behandeling.
Door de behandeling ervaar ik meer energie en brengt ze weer balans in mijn lichaam.
Ik voel meer rust, slaap beter en voel ook dat het hormonaal beter in balans is. Veel minder overgangs klachten.
Voel jij je uit balans, heb je lichamelijke/ geestelijke klachten of ben je vaak zo moe.
Ik zou zeggen ga voor een behandeling naar Sherry - acupunctuur Almas.
Ik beveel het van harte aan.

Katinka
een jaar geleden

Sherry is professioneel, ze helpt me goed bij met drukte in mijn hoofd, onrustige darmen. ze weet goed uit te leggen welke verbanden er zijn tussen de verschillende klachten. De behandelingen hebben mij geholpen weer in balans te komen.

Inge
een jaar geleden

Hele prettige behandeling in een rustgevende ruimte. Behandelaar Sherry is heel rustig. Neemt een gedegen anamnese af en neemt alle tijd voor de behandeling. Ik raad haar erg aan.

Reactie plaatsen